HOSTEL PIASKOWY

Zapraszamy do naszego hostelu
położonego w zabytkowej części Wrocławia w pobliżu
Rynku i Ratusza, obok Hali Targowej

Recepcja czynna
8.00-22.00

Bezpłatne WiFi

Salon TV dla gości

Przyjazny zwierzętom

Darmowa kawa i
herbata - 24h

Zakaz palenia

W samym centrum Wrocławia

Miły wielojęzyczny personel

Śniadania

Płatność kartą

Rodo

1. Administratorem Państwa danych osobowych jest AOP Monika Kwiatkowska - Obrębska, NIP: 895-164-31-96, adres: ul. Trzebnicka 50/8, 50-231 Wrocław, email: hostel@hostelpiaskowy.pl, strona internetowa hostelpiaskowy.pl.

2. Administrator danych przetwarza Państwa dane osobowe w następujących celach:

a) realizacji umowy o świadczenie usług hotelowych – zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c) Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, dalej: RODO,

3. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do zrealizowania umowy o świadczenie usług hotelowych i wygaśnięcia ewentualnych roszczeń z nią związanych.

4. W związku z przetwarzaniem danych w celach wskazanych powyżej Państwa dane osobowe mogą być udostępnione lub powierzone innym odbiorcom lub kategoriom odbiorców danych osobowych. Odbiorcami mogą być podmioty świadczące wybrane usługi na rzecz Administratora Danych (usługi księgowe, prawne, marketingowe, informatyczne – w takim zakresie, w jakim jest to niezbędne do świadczenia tych usług).

5. Zgodnie z RODO przysługują Państwu następujące uprawnienia, realizowane przez kontakt z Administratorem Danych za pomocą dowolnego środka komunikacji:

a) dostępu do treści danych,

b) sprostowania danych,

c) usunięcia danych,

d) ograniczenia przetwarzania danych.

W przypadkach, w których przetwarzanie Państwa danych odbywa się na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO, tj. zgody na przetwarzanie danych osobowych, przysługuje Państwu prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

W przypadku uznania, iż przetwarzanie przez Administratora danych Państwa danych osobowych narusza przepisy RODO, przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

6. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla realizacji umowy o świadczenie usług hotelowych.


Adres

50-158 Wrocław 
ul. Piaskowa 15 


Dane kontaktowe

Email: hostel@hostelpiaskowy.pl 
Telefon: +48 609 162 375

Łącza
Oferta
Pokoje
Kontakt

Płatności

Nr konta:
31109024860000000117658642

Strona używa plików cookies. Klikając przycisk AKCEPTUJĘ wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.
AKCEPTUJĘ